SZEMÉLYES ÁTVÉTEL A RAKTÁRBÓL
Előre egyeztetett időpontban.
Helyszín:
1203 Téglagyátó út 9/a

 
 
HÁZHOZSZÁLLÍTÁS GLS FUTÁRRAL ELŐRE UTALÁSNÁL ÉS BANKKÁRTYÁS FIZETÉSNÉL
Partnerünk a GLS Futárszolgálat

  SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉG
    1390 Ft

 

A megrendelésre vonatkozóan az általános teljesítési határidő a rendelés visszaigazolásától számított legfeljebb 30 nap, ha a termék raktáron van akkor azt legkésőbb a következő munkanap küldjük.

Házhoz szállítás 20.000.- felett ingyenes! Kivéve a babakocsi szettek és Bútorok esetében ott plusz díjat szabunk ki, mely 9.000-20.000.- lehet. Szállítás pontos díjárol ezen termékek esetében telefonon vagy email-ben tudtok érdeklődni!

Raktáron levő termékeinket 1-2 munkanap alatt összekészítjük szállításra/személyes átvételre.
Babakocsik kiszállításának összekészítése személyes átvételre vagy házhozszállításra, 3-4 hétet vesz igénybe, kivéve a raktáron lévő babakocsikat, melyeket 1-2 munkanapon belül átvételre készek.
Ha a termékek nincsenek raktáron akkor  3 hét a gyártási idő, ez termékenként változó. Amint minden elkészül az email címre értesítést küldünk!

Bútorok esetében a gyártási idő 4-10 hét is lehet.

Raktáron levő termékeinkről az alábbi telefonszámon vagy email címen tudsz érdeklődni a gyorsabb kiszállítás érdekében! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 A nyereményjáték tárgyi díjat maximum 90 napon belül küldjük ki az arra jogosult nyertes/eknek címére.